selectie :> september 2015
	
< terug naar programmaoverzicht       volgende activiteit
SEP
5
WO
20:30 U

De Warme Winkel
Luitenantenduetten

THEATER

Luitenantenduetten

Deze voorstelling is uitverkocht.

Het is oorlog. Twee luitenanten. Hun cultuur ligt onder vuur. Verschanst in hun betonnen biotoop, waar de meeste stemmen niet gelden, broeden zij op hun verdediging. Met zang en dans, epauletten, bajonetten, po√ęzie en proza proberen zij terrein te winnen in hun queeste voor de juiste strategie. Schubert wordt gehoord , Goethe geciteerd, manoeuvres, charges, exercities, recht afgestikte zomen, rimpelloze dromen, de vrouw op een voetstuk en de barbaar op de korrel. Deze gedecoreerde disciplinegeile doordravers, met hun glanzend gepoetste esthetiek, ontdaan van modder, spuug en ketchup, zijn niet bang om vuile handen te maken. U bent bij hen in goede handen. Zij handelen ter goeder trouw.

Entreeprijs: vrijwillige bijdrage.

Locatie Suikerunie

De voorstelling vindt plaats in de Suikerunie, ingang van Heemskerckstraat Groningen.

fiets: Op de plattegrond hieronder zie je de fietsroute vanaf het Grand Theatre. Vanaf punt B fiets je het spoor over, onder de ringweg door. Bij de ingang van het terrein wordt je opgevangen door onze publieksbegeleiders.

auto: Via de ringweg Laan 1940-1945, afslag Suikerunie. De ingang van het terrein is gemarkeerd met een grote vlag van Grand Theatre Groningen. Bij de ingang van het terrein wordt je opgevangen door onze publieksbegeleiders.

routekaartje_def_suikerunie

Concept en spel: Vincent Rietveld, Ward Weemhoff * eindregie: Marien Jongewaard * muziek: Touki Delphine, Bo Koek * dramaturgie: Mart-Jan Zeegers.

http://www.dewarmewinkel.nl