NL/ENG
selectie :> oktober 2015
	
< terug naar programmaoverzicht       volgende activiteit
OKT
25
DO
20:30 U

De Koe
De wederopbouw van het Westen: Zwart

THEATER

De Koe verdiept zich al een paar voorstellingen lang in 'onze' westerse wereld. Hoe heeft het onze jeugd gevormd, wie waren onze iconen en wat zijn voor ons nu eigenlijk de 'kroonjuwelen' van onze beschaving. Voor wie nu de schrik om het hart jaagt: De Koe speelt geen toneelversie van de krantenbijlagen. De speelstijl van De Koe combineert droge humor met explosies van uitzinnige theatraliteit.

De nieuwe voorstelling 'Zwart' is na 'Wit' en 'Rood' het laatste deel van de trilogie 'De wederopbouw van het westen'. Na het maagdelijke Wit en het volle Rood zou een duister en morbide Zwart voor de hand liggen. Maar Zwart is een transparante voorstelling over het geloof in flexibiliteit en creativiteit. Over de mogelijkheden van verandering en vernieuwing. Over de kracht van projecten, gesprekken en samenwerken. Zwart wordt witter dan Wit.
Van en met: Natali Broods, Peter Van den Eede, Willem de Wolf.
De wederopbouw van het Westen: Zwart

http://www.dekoe.be

MEER SPEELDATA

PRIJZEN

€18,00 (Normaal) / €13,00 (Grand pas) / €16,00 (Cjp) / €16,00 (65+) / €16,00 (Student) / €8,00 (Kunstvakstudent)

'KIBBELEN IN MAGISTRAAL MOOIE TEKST'

(De Volkskrant)

RECENSIES

'Geslaagd laatste deel van drieluik waarin komedie en maatschappijkritiek hand in hand gaan. Ook nu weer staan Natali Broods, Peter Van den Eede en de Nederlander Willem de Wolf als min of meer zichzelf op een rommelig toneel en geven ze al babbelend en kibbelend een magistrale tekst prijs.'

--- De Volkskrant ---

FOTO

Grand Theatre Groningen
Grote markt 35
9711 LV Groningen

+31 (0)50 314 05 50 (Kassa)
+31 (0)50 314 46 44 (Kantoor)

info@grandtheatregroningen.nl