selectie :> augustus 2015
	
< terug naar programmaoverzicht       volgende activiteit
AUG
1
WO
21:45 U

De Jongens
Aap Nood Boem

THEATER

Karavaan Noord-Holland
Aap Nood Boem

Een evolutionair sprookje!
Op een groot draaiend podium!
Van 8 ton staal!
Zonder rem!

Door een bizar ongeluk komt een Jongen terecht in een dolgedraaide versie van de survivial of the fittest. Een wervelwind van natuurrampen, nieuwe levensvormen, heroïsche gevechten en apocalyptische toekomstbeelden. De Jongen wordt achtervolgd door alternatieve versies van hemzelf, die allemaal net als hij, niets liever willen dan overleven.
Welkom in het afvoerputje van de evolutie, welkom bij Aap Nood Boem!

Deze voorstelling werd niet mede mogelijk gemaakt door: Marlies Dekkers, Halbe Zijlstra, Kim Jong Il en het NFPK.

Stel je voor wat er allemaal níet is gebeurd, waardoor we nu zijn waar we zijn…

 

Aap Nood Boem is deze zomer te zien op zomerfestivals Oerol Terschelling, Over 't IJ Festival Amsterdam, SImmerdeis Drachten, Karavaan Noord Holland, Theater op de Markt Hasselt. In septermber te zien in Groningen en Assen.

Aap Nood Boem! wordt gemaakt, gebouwd, gesjouwd en gespeeld door: Jan Joost Alberts, Mats Boswijk, Taco van Dijk en Maarten Smit Muziek: NOISIA Eindregie en begeleiding: Jeroen van de Berg en Peter de Jong. Met dank aan: Circus Wonder, NNT, Noorderpoort, Dagblad van het Noorden Mede mogelijk gemaakt door: Kunstraad Groningen, Prins Bernhard Cultuurfonds Aap Nood Boem! is een coproductie van Grand Theatre Groningen en Theater op de Markt.

http://www.dejongens.info

*co-productie: Grand Theatre Groningen en Theater op de Markt.

Grand Theatre Groningen is verantwoordelijk voor techniek (Erik van Oosten, Loeki Wieferink, Richard Stremme), ondersteuning werkplaats (Douwe Ket), productie (Diederik Stevens), publiciteit (Marjan Moes).