Contact

De Oosterpoort & de Stadsschouwburg Groningen opent vanaf september 2015 tijdelijk de deuren van Grand Theatre Groningen. Naast (jeugd)theater en (klassieke) muziek geven wij Groninger festivals en huisgezelschappen zoals Noorderzon Performing Arts Festival, Jonge Harten Festival, jeugdtheatergezelschap Het Houten Huis, Club Guy & Roni, Eurosonic Noorderslag en De Noorderlingen na de zomer graag weer een plek in het theater aan de Grote Markt.

Vanaf juli 2016 is de programmering en exploitatie van het Grand Theatre in handen van Stichting Grand Futura. Zij nemen het vanaf dat moment over van De Oosterpoort & de Stadsschouwburg Groningen.
Contactgegevens Grand Futura:
Zakelijk leiding n.bruch@grandfutura.nl
Programmering: judith@grandfutura.nl

Vragen?
Voor al uw vragen over bijvoorbeeld de programmering, verhuring van het theater en kaartverkoop kunt u de komende maanden terecht bij De Oosterpoort & de Stadsschouwburg Groningen. Binnenlopen kan ook: het Grand Theatre is open van maandag tot en met zaterdag van 10 uur tot 18 uur. Op avonden dat er een voorstelling of concert is, is de kassa vanaf een uur voor aanvang open. U kunt in het Grand Theatre kaarten kopen voor het Grand Theatre én De Oosterpoort & de Stadsschouwburg Groningen.

Kaarten kopen?
Dat kan natuurlijk via deze website of op maandag tot en met zaterdag van 10 uur tot 18 uur (of anderhalf uur voor de voorstelling of concert) in het Grand Theatre. Telefonisch kaarten bestellen kan helaas niet.
Om te bestellen moet u inloggen of een account aanmaken. Omdat de ticketsystemen van De Oosterpoort, Stadsschouwburg en het Grand Theatre Groningen gekoppeld zijn, kunt u –als u al een account heeft – inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord van De Oosterpoort & de Stadsschouwburg.
Op de kaartverkoop zijn de voorwaarden van De Oosterpoort & de Stadsschouwburg Groningen van toepassing.
> bekijk algemene voorwaarden

Op de hoogte blijven? Word abonnee van ons magazine De Agenda
Voor € 22,50 per seizoen krijgt u iedere drie weken ons magazine (op papier of digitaal) met interviews, recensies en veel achtergrondinformatie. Verder krijgen abonnees iedere drie weken een aanbieding, één vrijkaart per seizoen, korting bij oa. het Groninger museum én voorrang in de voorverkoop.
Klik hier voor meer informatie.
U kunt zich natuurlijk ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Klik hier om abonnee te worden

Rolstoelgebruikers
Het Grand Theatre is helaas beperkt toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Wilt u een rolstoelplaats bespreken, vermeld dit dan bij uw reservering of bestelling. Let op: bestel uw kaarten niet via de website, maar telefonisch (050-3680368, ma t/m vr 12-18 uur) of aan de kassa (Grand Theatre of De Oosterpoort). De kassamedewerker kan u informeren of het concert of voorstelling toegankelijk is voor rolstoelgebruikers

Openingstijden kassa
Vanaf 15 september is de kassa maandag t/m zaterdag van 10.00 – 14.00 en 14.30 – 18.00 uur geopend. Bij voorstellingen is de kassa vanaf anderhalf uur voor aanvang geopend.

Openingstijden espressobar
De Espressobar in het Grand Theatre is dagelijks geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur en blijft open wanneer er s’ avonds een voorstelling is.

Technische informatie voor gezelschappen/artiesten
> Bekijk alle technische riders.