NL/ENG

Kaartverkoop

Kaartverkoop

Kaarten voor de voorstellingen en concerten kunnen online gekocht worden en aan de kassa van het Grand Theatre, Grote Markt 35. De kassa is open van maandag t/m zondag tussen 9.00 en 18.00 uur en drie kwartier voor aanvang van de voorstelling. Onze webshop is altijd open.

Vanaf maandag 16 juni werken we met een ander kaartverkoopsysteem. Dit systeem wordt ook gebruikt door culturele organisaties​ als De Stadsschouwburg, De Oosterpoort, het NNT, Bijzonder Locaties Groningen en de PeerGroup. ​Als je al een account hebt bij één van deze organisaties kun je daarmee ook inloggen op de site van Grand Theatre Groningen. Heb je nog geen account, dan zul je een nieuwe moeten aanmaken.

Online kaartverkoop

Als je online je kaarten koopt, krijg je ze als e-tickets per mail toegestuurd. Deze e-tickets bevatten een barcode die bij de entree van ons gebouw gescand wordt (kan ook vanaf een smartphone). Bij e-tickets met korting moet de kortingskaart of Grand Pas getoond worden, neem die dus altijd mee.

Het online bestellen in een notendop: kies een voorstelling of concert uit en klik op 'bestellen'. Geef het aantal kaarten aan, log in en reken af bij je eigen bank. Wacht tot je bent teruggekeerd op onze site, je kaarten (e-tickets) worden dan per e-mail toegestuurd. De e-tickets (incl. barcode) zitten in de bijlage van de e-mail.

Voor het online bestellen van kaarten heb je een account nodig. Deze kun je aanmaken via de knop 'Login' bovenaan de site. Als je al een account hebt kun je via 'Account' inloggen. Op je eigen account zie je een overzicht van al je bestellingen.

Heb je vragen over het online bestellen van kaarten? Misschien staat het antwoord hier, zo niet, bel of mail dan gerust onze kassa 050-314 0550 / Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Reserveren

Met ingang van seizoen 2012-2013 is het niet meer mogelijk om kaarten te reserveren.

Kassa Grand Theatre +31 (0)50 314 05 50

Bel de kassa van het Grand Theatre voor vragen over de voorstellingen en concerten, hulp bij het online kopen van kaarten of het aanmaken van een account, of overige vragen. We helpen je graag! Je kunt je vraag ook e-mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Telefonisch zijn we bereikbaar van ma-vr tussen 9.00-14.00 uur.

Prijzen

De meeste voorstellingen en concerten in het Grand Theatre kosten €16,-. Entreekaarten in het Grand Theatre zijn ongeplaceerd, er geldt een vrije zit.

Betalen

Je kunt online betalen via iDeal en aan de kassa contant of met de pin, Theaterbon of Cultuurkaart. De podium Cadeaukaart kunnen we helaas niet accepteren.

Grand Pas

Door een Grand Pas te kopen steun je het Grand Theatre en krijg je een flinke korting op alle voorstellingen en concerten. De Grand Pas 2014/2015 kost €25,- en is vanaf 15 augustus te koop bij de kassa van het Grand Theatre en op deze site. Gedurende het seizoen verzinnen we leuke extra's voor iedereen met een Grandpas, zoals het bijwonen van besloten try-outs en ontmoetingen met de makers van G-producties.

Studenten krijgen korting!

Alle studenten krijgen korting. Op vertoon van je OV-studentenkaart betaal je €14,-* voor een entreekaartje. Studenten van kunstvakopleidingen betalen zelfs nog minder; voor €8,- zit je al in de zaal. Deze korting geldt voor studenten aan: Academie Minerva, het Frank Mohr Instituut, het Conservatorium, Kunst, Cultuur en Media, KTM en Gaming / Multimedia, de Schrijversvakschool en de Academie voor Popcultuur.

CJP-pas of 65+  = korting

Op vertoon van je CJP-pas betaal je €14* voor een kaartje (normaal: €16,00).

Acteurs krijgen korting met ACT-pas

Acteurs betalen op vertoon van hun ACT-pas €8,-*.

Kom op tijd!

Om de voorstelling en andere bezoekers niet te storen, is er na aanvang van de voorstelling geen toegang meer. Kom dus op tijd!  Het theater is drie kwartier voor aanvang van de voorstelling open. De zaal gaat open op de aanvangstijd.

 

*Deze prijs geldt voor het gros van de voorstellingen en concerten in het Grand Theatre. In een enkel geval wijkt het normale tarief af, en daarmee ook de geldende korting.

 

 

 


grand_hier_scherp

grand pas banner 2014

Grand Theatre Groningen
Grote markt 35
9711 LV Groningen

+31 (0)50 314 05 50 (Kassa)
+31 (0)50 314 46 44 (Kantoor)

info@grandtheatregroningen.nl