NL/ENG

Routebeschrijving


Grotere kaart weergeven

 

Auto

Let op: de diverse routeplanners op het internet zijn voor het laatste stukje tot de Grote Markt niet nauwkeurig. Google Maps brengt je bijvoorbeeld tot aan de Martinitoren, waar je je auto in de parkeergarage Naberpassage kunt zetten, deze parkeergarage is echter gesloten ivm de bouw van het Groninger Forum. Een geschikte parkeergarage is die bij het Holland Casino, Gedempt Kattendiep 150. Deze is 24 uur per dag geopend en op loopafstand van het theater.

Openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station loop je in ongeveer 15 minuten naar het Grand Theatre. Via het Groninger Museum, door de Folkingestraat, rechtsaf de Vismarkt over en vervolgens over de Grote Markt.
Het Grand Theatre ligt aan de zuidkant van de Grote Markt naast hotel De Doelen.

Ook zijn er voldoende stadsbussen die langs de Grote Markt rijden, zoals lijn 1, 2, 3 en 6.

Techniek

Het Grand Theatre ligt aan de Grote Markt, dat is hartje centrum. 's Ochtends zijn we tot 11.00 legaal bereikbaar om te laden en te lossen. Als je denkt later aan te komen, neem dan contact op met de afdeling techniek: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Zij kunnen een ontheffing aanvragen; hiervoor is het nodig je kentekennummer door te geven.

 

grand_hier_theater
Grand Theatre Groningen
Grote markt 35
9711 LV Groningen

+31 (0)50 314 05 50 (Kassa)
+31 (0)50 314 46 44 (Kantoor)

info@grandtheatregroningen.nl