Nieuws

“Energieke en intrigerende voorstelling”

“Joeri Dubbe is een choreograaf om in de gaten te houden”, aldus Cultuurbewust. Een bezoek aan ‘Infant’ is dan een uitstekende gelegenheid om dat met eigen ogen te doen.

Lees verder

Grand Theatre op podium tv

In de laatste reguliere aflevering van het seizoen gaat Toneelmeesters op bezoek bij het Grand Theatre in Groningen. Bekijk hier de aflevering.

Lees verder

Toekomst Grand Theatre

Stichting Grand Futura neemt met ingang van het nieuwe theaterseizoen de exploitatie en programmering van Het Grand Theatre weer over van De Oosterpoort & de Stadsschouwburg. Talentontwikkeling wordt een belangrijk speerpunt voor de nieuwe Stichting.

Lees verder

Lovende recensies voor Don Carlos

“Puntgave en opwindende versie van Don Carlos” (de Volkskrant****) De voorstelling ‘Don Carlos’ van Toneelschuur producties ontving lovende recensies in zo’n11 beetje alle landelijke kranten.

Lees verder

Schwalbe speelt een tijd geannuleerd

Helaas hebben we de voorstelling ‘Schwalbe speelt een tijd’ moeten annuleren wegens te weinig belangstelling. Mensen die al kaarten hebben gekocht hebben inmiddels bericht ontvangen.

Een van de beste 10 voorstellingen van vorig seizoen!

“Wonderschone voorstelling” (..) “Staat als een huis, gebouwd op boeken. Wat een voorstelling!”, aldus NRC over ‘Al te luide eenzaamheid’ van Theater Zuidpool. Bekijk hier de trailer.

Lees verder

Spaar voor 2e kaartje gratis!

Genieten bij een selectie fijnproevers in Groningen en daarmee sparen voor een avondje in het Grand Theatre Groningen? Dat kan!

Lees verder

Rolstoelgebruikers in het Grand Theatre

Het Grand Theatre is helaas beperkt toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Bel de kassa om te vragen of een voorstelling of concert toegankelijk is.

Lees verder

De Oosterpoort & de Stadsschouwburg opent tijdelijk het Grand Theatre

De Oosterpoort & de Stadsschouwburg Groningen opent vanaf september 2015 tijdelijk de deuren van Grand Theatre Groningen. Naast (jeugd)theater en (klassieke) muziek geven wij Groninger festivals en huisgezelschappen zoals Noorderzon Performing Arts Festival, Jonge Harten Festival, jeugdtheatergezelschap Het Houten Huis, Club Guy & Roni, Eurosonic Noorderslag en De Noorderlingen na de zomer graag weer een plek in het theater aan de Grote Markt.
De programmering loopt voorlopig tot en met juni 2016.