Nieuws

Volop jeugdtheater in krokusvakantie

Na de herfstvakantie en kerstvakantie staat ook de voorjaarsvakantie helemaal in het teken van jeugdtheater. Het Grand Theatre, de Stadsschouwburg en Oosterpoort veranderen tijdens Krokus Kriebels in een waar jeugdtheaterfeestje.

Lees verder

Hans Dagelet te gast bij Esther Apituley’s LocoMotive

Op zondag 13 maart neemt altvioliste Esther Apituley het Grand Theatre over! Tijdens dit ééndaagse muziektheaterfestival brengt ze theater en klassieke muziek samen. Hans Dagelet is één van de gasten.

Lees verder

International Film Festival Rotterdam in Groningen

In vijf dagen tijd toont het IFFR in Groningen een dwarsdoorsnede van al het moois dat het International Film Festival Rotterdam te bieden heeft. Veel films zijn te zien in het Grand Theatre.

Lees verder

Swingen met Jungle By Night op 20 mei!

De Amsterdamse band staat garant voor een groot feest vol afrofunk en -jazz! Met uitverkochte shows overal ter wereld heeft de band een uitstekende live reputatie opgebouwd.

Lees meer

Volop prachtige voorstellingen in 2016!

We zijn het jaar spetterend geëindigd met ‘Uiteinden’, en kijken uit naar 2016: weer een prachtig, gevarieerd aanbod in het Grand Theatre!

Lees verder

Spaar voor 2e kaartje gratis!

Genieten bij een selectie fijnproevers in Groningen en daarmee sparen voor een avondje in het Grand Theatre Groningen? Dat kan!

Lees verder

Net bevestigd:

Wekelijks worden er voorstellingen en concerten toegevoegd aan het programma van het Grand Theatre. Bekijk hier de nieuwste titels.

Lees verder

Rolstoelgebruikers in het Grand Theatre

Het Grand Theatre is helaas beperkt toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Bel de kassa om te vragen of een voorstelling of concert toegankelijk is.

Lees verder

De Oosterpoort & de Stadsschouwburg opent tijdelijk het Grand Theatre

De Oosterpoort & de Stadsschouwburg Groningen opent vanaf september 2015 tijdelijk de deuren van Grand Theatre Groningen. Naast (jeugd)theater en (klassieke) muziek geven wij Groninger festivals en huisgezelschappen zoals Noorderzon Performing Arts Festival, Jonge Harten Festival, jeugdtheatergezelschap Het Houten Huis, Club Guy & Roni, Eurosonic Noorderslag en De Noorderlingen na de zomer graag weer een plek in het theater aan de Grote Markt.
De programmering loopt voorlopig tot en met juni 2016.