Nieuws

Net bevestigd:

Tg Nomen – ‘Staat van Geluk’
Gloedvol sluitstuk van een jaar lang theatraal onderzoek
zondag 13 december

Adriaan van Dis en Olga Zuiderhoek – ‘Ik kom terug’
Roman ‘Ik kom terug’ wordt toneelstuk
vrijdag 22 en zaterdag 23 januari

Volop jeugdtheater in de herfstvakantie

Je vervelen tijdens de herfstvakantie? Nergens voor nodig! Tijdens jeugdtheaterfestival Toffe Kastanjes zijn er superspannende, grappige, mooie en/of avontuurlijke voorstellingen te zien in de Stadsschouwburg en het Grand Theatre. Bovendien worden er allerlei extra activiteiten georganiseerd. Kijk hier voor het volledige programma.

Soundsofmusic – Festival voor nieuwsgierige oren

sounds of musicBeschik je over nieuwsgierige oren? Van 27 oktober t/m 1 november kun je je tijdens soundsofmusic vijf dagen onderdompelen in de fascinerende muziek van nu. Meer informatie en Guerilla sounds concerten: soundsofmusic.nl.

Grand Surprise: € 7,50 korting op uw avondje Grand Theatre

Gaat u regelmatig naar de Stadsschouwburg en wilt u eens iets uitproberen in het Grand Theatre? Wij hebben een paar mooie combinaties voor u uitgezocht. Wanneer u een van onderstaande voorstellingen in de Stadsschouwburg bezoekt, dan krijgt u € 7,50 korting op een kaartje voor een voorstelling in het Grand Theatre. Niet zomaar een voorstelling, maar eentje die volgens ons perfect aansluit bij wat u in de Stadsschouwburg gezien heeft.

Onze kortingskoppels:
Toneelgroep Oostpool: Richard III (7 okt, Stadsschouwburg) & Toneelgroep Oostpool – Fresh young gods (18 dec, Grand Theatre)
De Châtel sur Place – Waltz & Infinite (2 nov, Stadsschouwburg) & WArd/waRD – Jubilee Street (13 nov, Grand Theatre)
Ro Theater – Van Waveren (21 nov, Stadsschouwburg & Jette Derlagen e.a. – Paramaribo – Texel (15 dec, Grand Theatre)

De Oosterpoort & de Stadsschouwburg opent tijdelijk het Grand Theatre

De Oosterpoort & de Stadsschouwburg Groningen opent vanaf september 2015 tijdelijk de deuren van Grand Theatre Groningen. Naast (jeugd)theater en (klassieke) muziek geven wij Groninger festivals en huisgezelschappen zoals Noorderzon Performing Arts Festival, Jonge Harten Festival, jeugdtheatergezelschap Het Houten Huis, Club Guy & Roni, Eurosonic Noorderslag en De Noorderlingen na de zomer graag weer een plek in het theater aan de Grote Markt.
De programmering loopt voorlopig tot en met juni 2016.