Contact

Algemeen
Voor algemene vragen, mail naar info@grandtheatregroningen.nl of bel 06 43600093 (bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur).

Contactgegevens
Niek vom Bruch, zakelijk leider: niek@grandtheatregroningen.nl
Mark Yeoman, artistiek leider: mark@grandtheatregroningen.nl
Marinke Kerkhoff, office manager: marinke@grandtheatregroningen.nl
Judith Blankenberg, programmering: judith@grandtheatregroningen.nl
Lenny Bulthuis, sociaal ondernemer: lenny@grandtheatregroningen.nl
Annedore van Zalen, communicatie & marketing: annedore@grandtheatregroningen.nl
Rene Tartan, stage communicatie & marketing: marketing@grandtheatregroningen.nl
Ulas Tarakci/World of Barista, horeca: ulas@grandtheatregroningen.nl
André Pronk, techniek: andre@grandtheatregroningen.nl (download hier ons technisch fiche)

Openingstijden espressobar
De Espressobar in het Grand Theatre is dagelijks geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur en blijft open wanneer er ’s avonds een voorstelling is.

Kaartverkoop
Je kunt 24/7 kaartjes bestellen via deze website en van maandag t/m vrijdag tussen 12.00 uur en 18.00 uur bij de kassa van De Oosterpoort. Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling is het ook mogelijk om in ons theatercafé kaartjes te kopen.

Telefonisch kaarten bestellen kan helaas niet. Om te bestellen moet je inloggen of een account aanmaken. Omdat de ticketsystemen van De Oosterpoort, Stadsschouwburg en het Grand Theatre Groningen gekoppeld zijn, kan je – als je al een account hebt – inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord van De Oosterpoort & de Stadsschouwburg. Op de kaartverkoop zijn de voorwaarden van De Oosterpoort & de Stadsschouwburg Groningen van toepassing.
> bekijk algemene voorwaarden

Studenten-/CJP-korting
Op vertoon van je studentenkaart of CJP-pas krijg je op bijna al onze voorstellingen 5 euro korting. Ben je onder de 30 jaar en heb je nog geen CJP-pas? Koop deze hier en bezoek ons voortaan mét CJP-korting.

Toegankelijkheid
De voorstellingen in het Grand Theatre zijn helaas (nog) niet altijd toegankelijk voor rolstoelen. Neem voor vragen over de toegankelijkheid van voorstellingen per mail contact met ons op via info@grandtheatregroningen.nl. We kunnen dan samen kijken wat de mogelijkheden zijn.