• Soundsofmusic
   Festival

  • Partnerprogramma
  • Music & Concerts
 • Van 2 tot en met 7 november is Grand Theatre partner van festival soundsofmusic. Splinternieuwe composities, improvisaties, minimal music, electronics en alternatieve popmuziek vormen een kleurrijke waaier met muziek voor nieuwsgierige oren.

  2 november op het programma in Grand Theatre:

  Fie Schouten & Friends
  Dinsdag 2 november, 16:00 – 17:15
  Tickets: €8,-

  Soundsofmusic 2021 gaat explosief van start met een karakteristiek slagwerkkwartet van Maxim Shalygin. Aansluitend spelen Fie Schouten & Friends de première van Oever van Bart Spaan, een poëtische klassieker van Ton Bruynel en prachtige, verstilde muziek van Toshio Hosokawa.

  Interview met Maxim Shalygin
  Dinsdag 2 november, 19:30 – 20:00
  Gratis toegang (reserveren noodzakelijk)

  Als inleiding voor de uitvoering van Todos los Fuegos El Fuego (om 20.15 uur) spreekt Frits Selie met Maxim Shalgyin, gastcomponist van soundsofmusic. Hij praat met hem over zijn muzikale roots in Oekraine en zijn inspiratiebronnen als muziekmaker.

  Amstel Quartet en Keuris Quartet - Todos los Fuegos El Fuego
  Dinsdag 2 november, 20:15 – 21:45
  Tickets: €16,- (normaal) / €10,- (CJP / student)

  Mystieke muziek met een grote intensiteit en innerlijke dramatiek. In Todos los Fuegos El Fuego vertelt Maxim Shalygin een muzikaal verhaal met een grote dramatische spankracht. De achtdelige compositie wordt uitgevoerd door de topsaxofonisten van het Amstel Quartet en het Keuris Quartet.

  Bekijk het volledige programma op www.soundsofmusic.nl