Amateurs in Grand Theatre!

Ben jij amateurkunstenaar en wil jij ook eens in Grand Theatre staan? In juni 2019 openen wij een week lang de deuren van ons theater voor amateurkunst uit Groningen. Aanmelden kan tot uiterlijk 30 november.

Wie zijn wij?
Grand Theatre is het eigenzinnige en baanbrekende theater van Groningen. Vanuit het hart plaatsen we toonaangevend theater- en dansaanbod in actueel en hedendaags perspectief. Om ook ruimte te bieden aan een aantal van de mooie amateurgroepen die Groningen rijk is, organiseren we in juni een speciale amateurweek. Altijd al in ons theater willen spelen? Lees dan snel verder en meld je aan!

Wat is de amateurweek?
In juni 2019 openen wij een week lang de deuren van ons theater voor amateurkunstenaars uit Groningen. Tijdens deze week willen we een aantal groepen kennis laten maken met Grand Theatre en onze professionele werkomgeving. Dit willen we niet alleen doen door deze groepen een eenmalige speelplek te bieden, maar ook door ze in de aanloop naar de voorstelling te begeleiden in de voorbereiding, onder andere op het gebied van marketing en technische productie.

Wie zijn jullie?
Jullie zijn een amateurvereniging in de provincie Groningen. Jullie hebben een voorstelling die vóór april 2019 in première is gegaan, en waarvan jullie vinden dat die een plek zou moeten krijgen in Grand Theatre. Daarnaast lijkt het jullie interessant om meer te weten te komen over Grand Theatre en onze manier van werken. Niet alleen groepen, maar ook individuele makers komen in aanmerking.

Wat moet je doen?
Vul dit formulier in. Vergeet niet om goed uit te leggen wie jullie zijn, waar je voor staat als groep, waarom juist deze productie bij ons een plek zou moeten krijgen en wat je hoopt bij ons te kunnen leren.

De deadline voor het inzenden van je aanmelding is 30 november 2018.

Alle aanmeldingen worden uiterlijk 14 december door ons behandeld en beantwoord. Vanaf januari zullen we samen met drie geselecteerde groepen toewerken naar de voorstellingen in juni.