Ready to Mingle

Vorig jaar zetten we in februari – de maand van de liefde – nog alle singles in het zonnetje met een programma vol theatersolo’s. Dit jaar stellen we ons rond Valentijnsdag weer wat socialer op en hebben we ook oog voor anderen. Op ons programma staan duo’s, trio’s, een kwartet, een sextet en stiekem toch één solo. Are you ready to mingle? 

 

Connor Schumacher / Dansateliers – Threesome
donderdag 7 februari, 20:30 uur
Connor Schumacher ken je misschien nog van Moving Futures 2018. Met de totaalervaring ‘Threesome’ brengt hij drie van zijn dansperformances samen in één programma.

 

BOG. & Het Zuidelijk Toneel –
Iemand die slaapt
zaterdag 9 februari, 20:30 uur
De vier theatermakers van collectief BOG.bewerken het boek ‘Een man die slaapt’ (1967) van Georges Perec – één van hun belangrijkste inspiratiebronnen – tot een muzikale voorstelling die het alledaagse, het tijdloze, het eenzame en het gemeenschappelijke van het menselijk bestaan voelbaar maakt.

 

Lester Arias – House
woensdag 13 februari, 20:30 uur
Lester Arias is een charismatische performer die concert en performance volledig in elkaar laat overlopen. In zijn solovoorstelling ‘House’ lokt hij je mee in zijn wereld.

 

 

Dalton Jansen Choreography & The Double Collective –
The Double & To the Edge (double bill)
donderdag 14 februari, 20:30 uur
De ‘double bill’ van Dalton Jansen Choreography en The Double Collective bestaat uit een duet (The Double) en een sextet (To the Edge).

 

Arno Schuitemaker – I will wait for you
zaterdag 16 februari, 20:30 uur
‘I will wait for you’ is de tweede voorstelling uit een trilogie voor drie performers. Choreograaf Arno Schuitemaker nam het ongrijpbare en verwachtingsvolle karakter van de liefde als zijn bron voor inspiratie en maakte hiermee een van zijn meest persoonlijke voorstellingen.