Stagiair(e)s gezocht!

Grand Theatre (Stichting Grand Futura) zoekt per september stagiair(e)s ter ondersteuning van de afdeling marketing & communicatie en de afdeling programmering. Daarnaast wordt er ook gezocht naar een stagiair(e) voor de netwerkorganisatie Station Noord. 

Over Grand Theatre
Grand Theatre zet theater in de wereld en is daarmee een motor voor creativiteit in de podiumkunsten. We focussen ons op de professionele podiumkunsten in Noord-Nederland. In een dynamische combinatie van presenteren en produceren zoeken we met kunstenaars, publiek en samenwerkingspartners naar nieuwe gedachten, verbanden en werkwijzen om de maatschappelijke impact van actuele podiumkunst te vergroten. De mensen in de organisatie zijn de brandstof om de motor goed te laten werken, onze onafhankelijke positie een voorwaarde.

Over Station Noord
Station Noord is een samenwerkingsverband van de grote podiumkunstorganisaties uit de drie noordelijke provincies. Met gebundelde krachten geven we een sterke impuls aan talentontwikkeling en het artistieke klimaat in het Noorden. Station Noord ondersteunt nieuwe theatermakers om in het Noorden hun talenten te ontwikkelen en hun carrières op gang te brengen. De coördinatie van Station Noord werkt vanuit Grand Theatre.
www.stationnoord.nl

Stagiair(e) marketing & communicatie (3/4 dagen per week)
Bekijk de vacature hier
Grand Theatre (Stichting Grand Futura) zoekt per september een stagiair(e) ter ondersteuning van de afdeling marketing en communicatie voor 3 à 4 dagen per week

Stagiair(e) programmering (2 dagen per week)
Bekijk de vacature hier
Grand Theatre (Stichting Grand Futura) zoekt per september een stagiair(e) ter ondersteuning van onze programmeur voor ongeveer 2 dagen per week. Deze stage is eventueel uit te breiden tot 4 dagen door hem te combineren met onderstaande stage bij de coördinator van Station Noord. 

Stagiar(e) Station Noord (2 dagen per week)
Bekijk de vacature hier
Station Noord zoekt per september een stagiair(e) ter ondersteuning van de algemeen coördinator en coördinator communicatie voor ongeveer 2 dagen per week. De stage kan eventueel uitgebreid worden naar 4 dagen per week in combinatie door hem te combineren met bovenstaande stage programmering bij Grand Theatre.