In huis aan het werk: Giulio d’Anna

Vanaf maandag 22 januari is de Italiaanse choreograaf Giulio d’Anna bij ons te gast om te werken aan PANORAMA. Aan het eind van zijn werkperiode, op 27 januari, presenteert hij een try-out van deze nieuwe voorstelling. 

Relaties zijn altijd onderwerp van de choreografieën van Giulio d’Anna. Eerder creëerde hij met zijn vader het zeer intieme Parkin’Son (2012 – Dioraphte Prijs) en maakte hij de dansmusical O O O O O O O O (2013 – nominatie Zwaan) waarin acht jonge dansers persoonlijke verhalen delen over verbroken relaties en beschadigde intimiteit.

Giulio d’Anna | PANORAMA (try-out)
Een dansvoorstelling die begint waar de sprookjes eindigen
za 27 januari, 20.30
PANORAMA begint waar de sprookjes eindigen: ‘zij leefden nog lang en…’. Maar hóe dan? In de realiteit willen we toch dat alles snel en vloeiend gaat? Waarom blijven mensen dan toch jarenlang bij elkaar? Giulio zet één echtpaar in het middelpunt: Kristin de Groot en Piet Rogie, bekende kunstenaars in de danswereld en sinds 25 jaar partners in de liefde. In hun duet wordt alle passie, strijd, lol, twijfel en verlangen zichtbaar van mensen die lange tijd bij elkaar zijn.

Meer informatie>>