It’s All in the Game

Onder het mom van goede voornemens starten we het jaar vaak met allerlei regels die we onszelf opleggen. Als je daar – net zoals wij – graag al meteen in januari een loopje mee wilt nemen, kom dan naar ons programma It’s All in the Game met drie voorstellingen die als inzet (spel)regels hebben.

In Victor of de kinderen aan de macht van Dood Paard besluit een jongen op z’n achtste verjaardag niet langer kind te zijn, maar zich te gedragen als een volwassene en zo bestaande regels te tarten. Met Emke Idema’s THIS CAN’T HAPPEN trekken we ons niets aan van normale obstakels en waarheden. En na het succesvolle Total Eclipse of the Heart is Kassys terug met Het Script. De regels van het script liggen vast, maar wat gebeurt er als je zes acteurs tegelijkertijd de hoofdrol geeft?

Dat is nog niet alles. In januari is ons Grand met veel plezier ook weer een speellocatie voor Eurosonic Noorderslag (ESNS). Choreograaf Giulio d’Anna is bij ons aan het werk met danspartners en geliefden voor het leven Kristin de Groot en Piet Rogie. Een tryout van zijn nieuwe voorstelling PANORAMA zie je op 27 januari. Richard Bolhuis’ werk in het Grand wordt steeds beter zichtbaar. De komende tijd focust hij zich op filmloops en soundscapes.


Dood Paard | Victor of de kinderen aan de macht 
dinsdag 9 januari om 20.30 uur
Nauwelijks verhulde frontale aanval op het burgerlijke gezinsleven


Frascati Producties/Emke Idema | THIS CAN’T HAPPEN
vrijdag 12 januari om 20.30 uur
Theatraal spel op zoek naar de grenzen van het voorstelbare


Kassys | Het Script
zaterdag 13 januari om 20.30 uur
Zes interpretaties van dezelfde solo