Nieuwe voorstelling van Het Houten Huis voor jong & oud

In de kerstvakantie is de nieuwe voorstelling ‘Hoe licht kan een wolk zijn?’ van muziektheatergezelschap Het Houten Huis bij ons te zien. Van donderdag 28 t/m zaterdag 30 december presenteren we drie matineevoorstellingen voor jong en oud. Op 29 december speelt de voorstelling ook een keer speciaal voor volwassenen in de avond. Wie wil kan na de voorstelling meelopen in een ‘aandachtswandeling’ door de stad, waarin men de dagelijkse omgeving met andere ogen bekijkt.

Het Houten Huis | Hoe licht kan een wolk zijn
Een voorstelling voor iedereen die door de ruis het bos niet meer hoort.

Ik ben Das. Ik ben dol op eenzame wandelingen en stille plekken, dan is er rust en overzie ik alles. Ik draag een hoed om mijn gedachten en overpeinzingen bij elkaar te houden.

Maar pas geleden heeft een specht een gat in mijn hoed gepikt en daar is hij in gaan wonen. Hij heeft al zijn vrienden uitgenodigd en nu is het er een kabaal van jewelste.

Soms is het heel even stil. Maar dan piepen er door dat gat meteen weer nieuwe gedachten mijn hoofd binnen. Mooie, eindeloze en kronkelende gedachten, maar ook prangende vragen, zoals: hoe licht kan een wolk zijn?

Te zien op:
do 28 december // 14.30 uur
vr 29 december // 14.30 en 19.30 uur (speciaal voor volwassenen)
za 30 december // 14.30 uur

Klik hier voor meer info en tickets