Stagiair(e)s gezocht!

Benieuwd hoe het eraan toegaat achter de schermen van ons vlakkevloertheater en productiehuis? Wij zoeken stagiair(e)s ter ondersteuning van de afdeling marketing & communicatie en de afdeling programmering. 

Stagiair(e) marketing & communicatie (3 à 4 dagen per week)
Bekijk de vacature hier
Grand Theatre (Stichting Grand Futura) zoekt per september/oktober een stagiair(e) ter ondersteuning van de afdeling marketing en communicatie voor 3 à 4 dagen per week

Stagiair(e) programmering (2 à 3 dagen per week)
Bekijk de vacature hier
Grand Theatre (Stichting Grand Futura) zoekt per september/oktober een stagiair(e) ter ondersteuning van onze programmeur voor ongeveer 2 dagen per week.

Over Grand Theatre
Grand Theatre is het eigenzinnige en baanbrekende theater van Groningen. Vanuit het hart van de stad speelt het theater een actieve, verbindende rol tussen makers in het noorden en de rest van de wereld. Grand Theatre plaatst toonaangevend theater- en dansaanbod in actueel en hedendaags perspectief. In een dynamische combinatie van presenteren en produceren wordt met kunstenaars, publiek en samenwerkingspartners gezocht naar nieuwe gedachten, verbanden en werkwijzen om de maatschappelijke impact van actuele, professionele podiumkunst te vergroten. Grand Theatre vertrekt vanuit het heden en steunt op een bevlogen en bewogen verleden.