Stagiair(e)s gezocht!

Grand Theatre (Stichting Grand Futura) zoekt per januari/februari stagiair(e)s ter ondersteuning van de afdeling marketing & communicatie en de afdeling programmering. Daarnaast wordt er gezocht naar een stagiair(e) voor de netwerkorganisatie Station Noord. 

Stagiair(e) marketing & communicatie (3/4 dagen per week)
Bekijk de vacature hier
Grand Theatre (Stichting Grand Futura) zoekt per januari/februari een stagiair(e) ter ondersteuning van de afdeling marketing en communicatie voor 3 à 4 dagen per week

Stagiair(e) programmering (2 dagen per week)
Bekijk de vacature hier
Grand Theatre (Stichting Grand Futura) zoekt per januari/februari een stagiair(e) ter ondersteuning van onze programmeur voor ongeveer 2 dagen per week.

Stagiar(e) Station Noord (2 dagen per week)
Bekijk de vacature hier
Station Noord zoektper januari/februari een stagiair(e) ter ondersteuning van de algemeen coördinator en coördinator communicatie voor ongeveer 2 dagen per week.

Over Grand Theatre
Grand Theatre is het eigenzinnige en baanbrekende theater van Groningen. Vanuit het hart van de stad speelt het theater een actieve, verbindende rol tussen makers in het noorden en de rest van de wereld. Grand Theatre plaatst toonaangevend theater- en dansaanbod in actueel en hedendaags perspectief. In een dynamische combinatie van presenteren en produceren wordt met kunstenaars, publiek en samenwerkingspartners gezocht naar nieuwe gedachten, verbanden en werkwijzen om de maatschappelijke impact van actuele, professionele podiumkunst te vergroten. Grand Theatre vertrekt vanuit het heden en steunt op een bevlogen en bewogen verleden.

Over Station Noord
Station Noord is een samenwerkingsverband van de grote podiumkunstorganisaties uit de drie noordelijke provincies. Met gebundelde krachten geven we een sterke impuls aan talentontwikkeling en het artistieke klimaat in het Noorden. Station Noord ondersteunt nieuwe theatermakers om in het Noorden hun talenten te ontwikkelen en hun carrières op gang te brengen. De coördinatie van Station Noord werkt vanuit Grand Theatre.
www.stationnoord.nl