• De Grote Harten Club
  Wat is theater en wat kan het nog meer zijn?

 • “Eigenlijk zou heel Groningen moeten meedoen! Om in gesprek te komen over en met mensen over onderwerpen waar je anders niet over praat.” – Roos (lid Grote Harten Club 2018)

  Samen met De Grote Harten Club gaan Grand Theatre en Jonge Harten een seizoen lang op zoek naar wat theater is, maar vooral ook wat het nog meer kan zijn. De club bestaat uit mensen tussen de 18 en 30 jaar met verschillende interesses en achtergronden die nog niet vaak naar theater zijn geweest.

  Wat doet de Grote Harten Club?
  Gedurende het theaterseizoen komt de club vier keer in de avond samen. Alle avonden staat er een mooie voorstelling op het menu. Voor of na de voorstelling wisselen we steeds in een inspirerende setting onze eigen ervaringen en ideeën uit. De ene keer gaan we aan de slag met een workshop, de andere keer gaan we in gesprek met een theatermaker of een expert op een ander gebied. Met elke avond een eigen thema en een ander perspectief.

  “Ik ben blij dat ik me heb opgegeven en dat ik een jaar vol theater heb gehad. Leuke opdrachten waar ik soms nog lang over nadacht. Dankjewel.” – Floor (lid Grote Harten Club 2018)

  Grand Theatre <3 Jonge Harten
  Nu vraag je je misschien af waarom wij dit als Grand Theatre en Jonge Harten doen. Omdat wij het als theater en festival heel belangrijk vinden om ons publiek te leren kennen. Wij willen graag voorstellingen neerzetten die precies bij hen passen. En dat kunnen we alleen maar doen door te vragen en te kijken wat zij leuk vinden. En De Grote Harten Club helpt ons daar enorm mee.

  Aanmelden voor De Grote Harten Club 2020 - 2021 kan hier