• Grand Theatre ontvangt ontheffing
    Voorstellingen gaan door

  • Grand Theatre heeft van de veiligheidsregio Groningen ontheffing gekregen van de op 28 september aangekondigde maatregelen. Dat wil zeggen dat alle geplande voorstellingen door kunnen gaan. Culturele Instellingen die de anderhalve meter maatregelen goed hanteren, mogen meer dan 30 personen ontvangen per zaal. Het Grand Theatre is een van die instellingen.

    De veiligheidsregio heeft geoordeeld dat het protocol dat Grand Theatre hanteert en naleeft de veiligheid van bezoekers, personeel en gezelschappen garandeert. Zo worden bezoekers één voor één geplaceerd, zitten toeschouwers altijd minimaal 1,5 meter uit elkaar en wordt in de foyer op de grond aangegeven hoeveel afstand bezoekers van elkaar moeten houden. De capaciteit van de benedenzaal is hiervoor teruggebracht van 220 naar maximaal 75 bezoekers per voorstelling.

  • Helaas zal World of Barista om 22.00 uur gesloten zijn. Dat betekent dat er na de voorstelling geen drankje meer gedronken kan worden.

    Grand Theatre doet er alles aan om een bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Daarom vragen we bezoekers om de anderhalve meter te respecteren en thuis te blijven bij verkoudheidsklachten. Reeds gekochte kaarten zijn te allen tijde te annuleren. Lees voor je bezoek ook even de voorzorgsmaatregelen door die we hebben genomen.