• Onze GrandVerwanten
  Een seizoen lang betrokken bij Grand Theatre

 • Een heel seizoen lang betrokken voor een vriendenprijsje
  We vertellen onze nieuwsgierige en enthousiaste bezoekers graag wat meer over het programma, de geschiedenis van ons pand en nog veel meer. Dit doen we onder andere in de vorm van het GrandVerwantschap. Als GrandVerwant betrekken we je een heel seizoen lang bij het programma en de verhalen van ons pand. Voor slechts €36 nodigen we je als GrandVerwant uit voor minstens zes voorstellingen die je volgens ons niet mag missen en mag je tenminste één keer een introducee meenemen. Bovendien krijg je korting in ons World of Barista Theatercafé en op programma’s van Jonge Harten Theaterfestival en Noorderzon Performing Arts Festival. Tot slot geven we je ook nog eens een exclusief kijkje achter de schermen!

  Eerder geselecteerde voorstellingen
  We selecteren een zeer diverse reeks voorstellingen voor onze GrandVerwanten. Zo bezochten ze in seizoen 2018 – 2019 de soloperformance MIKADO REMIX van de Vlaamse theatermaker Louis Vanhaverbeke, de meeslepende dansvoorstelling I will wait for you van choreograaf Arno Schuitemaker, Heimat 3 van Vlaams theatercollectief De Nwe Tijd en The Gentle Woman van de eigenzinnige theatermakers van mugmetdegoudentand.

 • GrandVerwanten vertelden ons
  “Een mooie manier om vaker naar Grand Theatre te gaan. Ik ben blij dat ik GrandVerwant ben geworden!”

  “Het is elke keer weer leuk om verrast te worden met voorstellingen waar ik anders waarschijnlijk niet naartoe gegaan zou zijn”

  Voor wie is het GrandVerwantschap bedoeld?
  Het GrandVerwantschap is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is - zowel die hard theaterfans als bezoekers die stiekem nog nooit een voorstelling in Grand Theatre hebben bezocht.

  Hoe word je GrandVerwant?
  De inschrijving voor theaterseizoen 2019 – 2020 is inmiddels gesloten. Vanaf juni kan je je weer opgeven voor seizoen 2020 - 2021.