• Heel Groningen gratis naar Grand Theatre
    bezoek een voorstelling naar keuze

  • Grand Theatre biedt alle inwoners van de gemeente Groningen de mogelijkheid om gratis een voorstelling in het theater aan de Grote Markt te bezoeken. Vanwege de coronacrisis heeft Grand Theatre de afgelopen anderhalf jaar niet of nauwelijks de deuren kunnen openen voor publiek. Nu de beperkingen langzaam weer worden opgeheven nodigt het theater alle inwoners van de gemeente uit om in de komende twee jaar gratis van een voorstelling naar keuze te genieten.

    De actie is een wederdienst naar de stad Groningen. Directeur Niek vom Bruch: ‘We hebben de afgelopen anderhalf jaar op veel morele en financiële steun kunnen rekenen van de gemeente en haar inwoners. Dat ging van steunregelingen vanuit de politiek tot bezoekers die afzagen van restitutie van hun tickets. Bovendien zijn we overladen door steunbetuigingen van bezoekers die de ervaring van een fysieke voorstelling in Grand Theatre missen. Door alle inwoners van de gemeente de mogelijkheid te geven om een voorstelling te bezoeken, willen we graag wat terugdoen.’

  • Hoe het werkt
    Iedereen die uiterlijk 5 september een account aanmaakt via de website van Grand Theatre ontvangt vanaf maandag 6 september een voucher voor een voorstelling naar keuze. Zodra de voucher in uw account staat kunt u deze inruilen voor een ticket. De vouchers zijn twee jaar geldig voor alle voorstellingen in Grand Theatre. Inwoners van de gemeente Groningen die al een account hebben krijgen automatisch ook een voucher.

    Een account aanmaken kan hier!