• Inschrijving GrandVerwanten 2020 - 2021 geopend
  Een seizoen lang betrokken bij Grand Theatre

 • Heeft Grand Theatre een speciaal plekje in je hart? Of wil je ons beter leren kennen? Sluit je dan bij ons aan voor een seizoen vol verrassend en spraakmakend theater. Als GrandVerwant betrekken we je een jaar lang bij het programma en de verhalen van ons pand.

  Een seizoen lang theater beleven voor een vriendenprijsje
  Voor slechts €36,- nodigen we je uit voor tenminste 6 voorstellingen die je niet mag missen en mag je tenminste één keer een introducee meenemen. Bovendien ontvang je korting in ons World of Barista Theatercafé en geven we je ook nog eens een exclusief kijkje achter de schermen!

  Voor wie is het GrandVerwantschap?
  Het GrandVerwantschap is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is – zowel die hard theaterfans als bezoekers die stiekem nog nooit een voorstelling in Grand Theatre hebben bezocht.

 • Wat voor shows kun je verwachten?
  We selecteren een zeer diverse reeks voorstellingen voor onze GrandVerwanten. Zo bezochten GrandVerwanten afgelopen seizoen documentaire-voorstelling Aardappelbloed van Emma Lesuis,
  Wie is toch die man die op zondag de vleesvervanger snijdt van de jonge honden van Illustere Figuren en M.O.T. van Vlaams theatercollectief De Nwe Tijd.

  Hoe word je GrandVerwant?
  Je kunt je hier inschrijven voor het GrandVerwantschap van theaterseizoen 2020 - 2021. Wees er snel bij, want door Corona is er minder beschikbaarheid dan voorgaande jaren.