• Amateurs in ons Grand Theatre?
  Amateurweek 2020

 • Ben jij amateurkunstenaar en zou jij graag in Grand Theatre optreden? Nou, dat kan! Van 29 juni t/m 5 juli 2020 openen wij namelijk de deuren van ons theater voor de kunsten van Groningse amateurtalenten tijdens de Grand Theatre Amateurweek. Opgeven kan t/m 20 november 2019.

  Wat is de Amateurweek?
  Gedurende het jaar is Grand Theatre dé plek voor professionele podiumkunsten in Groningen. Om ook ruimte te bieden aan een aantal van de mooie amateurtheatermakers die Groningen rijk is, organiseren wij aan het eind van elk theaterseizoen onze eigen Grand Theatre Amateurweek.

  De makers en groepen die wij selecteren voor deze Amateurweek bieden wij een eenmalige speelplek en laten wij uitgebreid kennis maken met onze professionele werkomgeving. We begeleiden hen in de voorbereiding van hun voorstelling, onder andere op het gebied van marketing en technische productie.

 • Wie komt in aanmerking?
  Wij bieden tijdens de Grand Theatre Amateurweek ruimte aan amateurgroepen en individuele amateurtheatermakers:
  ▶ uit de provincie Groningen,
  ▶ met een voorstelling die vóór april 2020 in première is gegaan,
  ▶ die meer willen weten over Grand Theatre en onze manier van werken.

  Hoe meld je je aan?
  Vul dit formulier in. Leg goed uit wie je bent, waar je voor staat als maker of groep, waarom juist jouw productie een plek zou moeten krijgen in onze Amateurweek en wat je bij ons hoopt te leren.

  De deadline voor het inzenden van je aanmelding is 20 november 2019.

  De aanmeldingen worden uiterlijk 2 december beantwoord. Vanaf december werken we samen met de geselecteerde makers en groepen toe naar hun voorstellingen in juni en juli.