• Bezoekersinfo

 • Organisatie

 • Over Grand Theatre

 • Meet the Neighbours

 • Decoratelier

 • Verhuur

 • Adres
  Grote Markt 35
  9711 LV Groningen

  Contact algemeen
  info@grandtheatregroningen.nl
  06 436 000 93 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 – 13:30 uur)

  Contact kaartverkoop
  kassa@grandtheatregroningen.nl

  Openingstijden
  Ons theatercafé wordt gerund door World of Barista en is dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur (en tot later als er ‘s avonds een activiteit is).

  Bereikbaarheid
  Grand Theatre ligt in de binnenstad van Groningen en is goed bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer. Op de website van de gemeente Groningen vind je alle informatie omtrent parkeren in de stad. We adviseren je om tijdig van huis te vertrekken. Houd er bij voorstellingen rekening mee dat de zaaldeuren direct na aanvang sluiten.

  Toegankelijkheid
  We doen ons best om ons monumentale pand zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Ons theatercafé is toegankelijk voor rolstoelen, er is een aangepast toilet aanwezig en onze Benedenzaal is via de achterzijde van het pand voorzien van een rolstoellift. De Bovenzaal, Balkonbar en Studio zijn helaas minder goed bereikbaar.

  Wil je graag Grand Theatre bezoeken, maar ervaar je bepaalde barrières? Stuur dan een mailtje naar kassa@grandtheatregroningen.nl voordat je tickets koopt. Wij kunnen je adviseren over welke mogelijkheden er zijn voor een prettig bezoek.

  Language No Problem
  Voor onze internationale bezoekers hebben we een selectie gemaakt van voorstellingen met het label Language No Problem. Deze voorstellingen zijn zonder (gesproken) taal, in het Engels, of voorzien van Engelse boventitels.

 • Kaartverkoop
  Tickets koop je online in onze webshop. Het is niet mogelijk om te reserveren of telefonisch kaarten te bestellen. Ruilen kan tot uiterlijk 5 dagen voor de voorstelling. Wij volgen de algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD.

  Podium Cadeaukaart
  Wij accepteren de Podium Cadeaukaart. Je kunt deze momenteel enkel in onze webshop verzilveren.

  Studenten en CJP
  Op vertoon van je studentenkaart of CJP-pas ontvang je op bijna al onze voorstellingen 5 euro korting.

  Jeugd en scholen
  In samenwerking met SPOT programmeren wij in de herfst, kerst-, en voorjaarsvakantie de mooiste jeugdtheatervoorstellingen en leuke doe-activiteiten voor kinderen van 2 - 12 jaar onder de titel Jeugdtheater in de Vakantie.

  Als school ons theater bezoeken? Samen met het Noord Nederlands Orkest, SPOT, Het Houten Huis en het Groninger Museum bieden we het basisonderwijs een Cultuurmenu aan. Dit menu bestaat uit verschillende activiteiten voor op school en op locatie. Kijk voor meer informatie op Cultuurmenu Groningen.

  GrandVerwanten
  Nieuwsgierige bezoekers kunnen zich elk seizoen aansluiten bij onze GrandVerwanten voor slechts 36 euro. Wij kiezen minstens 6 voorstellingen voor hen uit die ze gratis mogen bezoeken. Daarnaast profiteren ze van leuke voordelen en andere verrassingen. De aanmelding voor het huidige seizoen is inmiddels gesloten, vanaf juni kun je je weer opgeven voor theaterseizoen ‘21/’22.