• Club Bavarois #4
   Maria Koijck en Sascha Elisah

  • Partnerprogramma
 • Op zaterdag 21 oktober is het tijd voor een vierde editie van Club Bavarois. De live radioshow is zo lokaal dat je het alleen kunt beluisteren als je naar de studio in de foyer van ons theater komt. De show focust zich op lokaal cultureel talent én lokale gasten met frisse ideeën waarmee we de wereld gaan verbeteren, te beginnen in Groningen.

  Deze editie zijn Maria Koijck en Sascha Elisah te gast. Maria herkent de schoonheid in blikjes, plastic flesjes en schroot en boetseert het tot ruimtelijke kunstobjecten. Singer/songwriter Sascha Elisah zal onze Studio verwarmen met haar prachtige stemgeluid met een kenmerkend country randje en subtiel gitaarspel.

  De radio deejay van de avond is Arnoud Heikens hij selecteert de muziek tijdens de uitzending en maakt de benen los ná de show.

  Verder zullen tijdens de show een aantal vaste rubrieken de revue passeren:
  De column van Jaap-Henk Hoepman (Financieel Dagblad) over de relatie tussen mens en techniek. Een vooruitblik op de culturele agenda van Groningen door Peter R. van der Heide (o.a. Dagblad van het Noorden). Een radiocartoon door Fearless Cartooneer Ricky van Duuren, Plato-plaat of Elpee-elpee met medewerking van de platenzaken Plato en Elpee en Wat we nu weer weten - een wetenschappelijke rubriek door Lemke Kraan

  Het complete programma zal in een razend tempo voorgeschoteld worden want binnen het uur moeten we er uit voor nieuws en reclame.

 • Locatie
 • Balkonbar