• De Noorderlingen
   GROOT in al zijn pretenties EN KLEIN in de rest

  • Partnerprogramma
 • naar Botho Strauss

  JE KOMT OP EN JE GAAT AF
  ALLEEN.

  Je valt middenin een repetitieproces van een kersvers theatercollectief dat noodgedwongen in quarantaine een voorstelling maakt waar niemand van weet of die ooit door publiek gezien gaat worden maar er is minsten één acteur die denkt dat deze voorstelling zijn of haar grote doorbraak gaat zijn. In Groot en Klein dus. Iedereen is op zoek naar contact en liefde. Ook Lotte in Groot en Klein. Zij doet dat anders dan de rest. Ze komt ongevraagd binnen, bemoeit zich met alles wat ze ziet. Houdt zich niet aan de regels van de maatschappij, de groep en het gezelschap. Wordt afgewezen, genegeerd.

  Lotte doolt door het leven. Ze wil meedoen.
  Alles is heel simpel: niets lukt.
  De tijd vergaat maar niet zoals het zou moeten.
  Het einde zit in het begin.
  Wie is er gek?
  De buitenstaander of zijn het de anderen?
  Is het de rest die in waan verkeert?
  Iedereen is een Lotte. De rest is Iedereen.

  De Noorderlingen – vooropleiding theater
  Opleiding én theaterhuis voor talentvolle jongeren tussen 12 en 21 jaar. De Noorderlingen biedt talenten een meerjarig lesprogramma, gegeven door een team van makers: van acteurs en regisseurs tot componisten en choreografen. De Noorderlingen staat ruim 30 jaar garant voor spelers en makers die een aanwinst zijn voor het landelijke theater- en filmcircuit. 


  spel Demi Dijstelberge, Floor Harrijvan, Samuël Hento, Julius van der Laan, Sarah Tigelaar, Rafaël van der Ziel regie Lies van de Wiel regie-assistentie Anna-Marije de Boer kostuums Freja Roelofs techniek Herman van Keulen foto Boris Stokman

 • Locatie
 • Bovenzaal
 • Tickets
 • De kaartverkoop verloopt via De Noorderlingen.

  Reserveer je kaarten a €7,50 per stuk door te mailen naar mail@denoorderlingen.nl o.v.v. ‘reservering GROOT EN KLEIN’, het aantal kaarten en je naam. De bestelling is bevestigd zodra je per mail een bevestiging hebt ontvangen. Het ophalen en afrekenen van de kaarten geschiedt voor aanvang van de voorstelling.