• Donna Chittick
   Together x ALPH

  • language no problem
 • Een intrigerend tweeluik waarin hiphop choreografe Donna Chittick haar visie met je deelt over sisterhood én brotherhood. Haar dansers houden je in hun greep met hun energieke dansspel, hun krachtige bewegingsstaal en intieme solo’s. Vergezeld door de opzwepende melodieën en diepe beats van DJ Lovesupreme. Een avond waarin de hiphop gevierd wordt!

  Together
  In Together tonen vier danseressen ons de vrouwen van nu: zelfverzekerd, stoer en tegelijkertijd breekbaar. Wie beïnvloeden je op je levenspad? Welke rol speelt je leefomgeving? In een eigentijdse mix van urban dansstijlen, gaat Chittick op zoek naar de vrouwelijke kracht in die dansstijlen, en maakt ze een voorstelling waarvoor ze inspiratie haalde uit de dagelijkse werkelijkheid van zowel haar dansers als haarzelf.

  ALPH
  Een dansvoorstelling die masculiene energie weerspiegelt. Vier dansers nemen ons mee in hun wereld. Trots, kracht en zelfvertrouwen lijken te leiden tot onderlinge rivaliteit. Toch zijn de mannen ook verbonden door een worsteling die ze in elkaar herkennen. Een gemeenschappelijke strijd die ze verbindt en ze tegelijkertijd lijkt te dwingen in de rol van de alfa man.

  Donna weet in Together moderne jeugdige vrouwelijkheid en sisterhood te vangen” Alida Dors - Artistiek leider Theater Rotterdam en dansgezelschap BackBone

  Het sterke aan Together is dat Chittick dit thema tastbaar maakt door een scala aan verschillende dansstijlen en -invloeden de revue te laten passeren.” – Theaterkrant

  Over Donna Chittick
  Choreografe Donna Chittick is een van de nieuwe makers die de komende tijd door het Fonds Podiumkunsten wordt ondersteund. De meesten zullen haar kennen van het Hip Hop dansgezelschap BackBone van choreografe en sociologe Alida Dors. Donna is al jaren een belangrijk lid van de maakkern van Alida Dors. Eerder ontwikkelde ze haar danstaal bij Hiphopcentrum Solid Ground Movement, en bij productiehuis Korzo.


  Choreografie: Donna Chittick
  Dansers ALPH: Juersson Hermanus, Giovanni Pisas, Ibrah Silas Jackson & Waikuma Pentury
  Dansers Together: Liza Panjoel, Fiona Dekkers, Cedella Steur & Hannah Chandra Mahler
  Lichtontwerp: Jeffrey Steenbergen
  Licht en techniek: Simchah Hoed
  Kostuums & vormgeving: Kenley Chittick
  Muziek: DJ Lovesupreme
  Campagnebeeld: Bowie Verschuuren
  Dramaturg Together: Peggy Olislaegers
  Dramaturg ALPH: Leo Spreksel
  Artistiek/dramaturgisch advies: Alida Dors en Peggy Olislaegers
  Productie: Angelique van Beckhoven
  Zakelijk leider: Ger Jager
  Publiciteit: Yoram Otten
  Met speciale dank aan: Fonds Podiumkunsten, BackBone, CC Amstel en Solid Ground
  Movement

 • Prijzen
 • Normaal: €16
 • Student / CJP: €11
 • Locatie
 • Benedenzaal
 • Coronatoegangsbewijs
 • Bij deze voorstelling werken we met een coronatoegangsbewijs. Dit kan een negatieve testuitslag zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Kijk hier hoe dat werkt.