• Mengvoer
   Japanse oesters & het recht op privacy

  • Partnerprogramma
 • Op dinsdag 19 december presenteert internetbureau Goldmund Wyldebeast & Wunderliebe Mengvoer in ons Grand Theatre. Een avondvullend programma over Japanse oesters, het recht op privacy en alles wat daar tussenin zit.

  Wat is Mengvoer?
  2 sprekers, 2 onderwerpen, 0 samenhang? Sprekers over onderwerpen die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken hebben gaan samen met het publiek op zoek naar een gemeenschappelijke basis.
  Twee sprekers krijgen ieder 30 minuten voor hun eigen verhaal, zonder dat ze een verbinding met elkaar maken. Na afloop gaan de sprekers en het publiek met elkaar in discussie en borrelen er nieuwe ideeën op, die alle kanten op kunnen gaan.

  1 – Japanse oesters ft. Anouk Goedknegt
  Anouk is marien ecoloog en is onlangs gepromoveerd op haar onderzoek naar de effecten van de uitheemse Japanse oester populatie in de Waddenzee.

  2 – Het recht op Privacy ft. Tijmen Schep
  Tijmen is een technologiecriticus en privacyontwerper en helpt burgers, ontwerpers en beleidsmakers nieuwe kansen en uitdagingen te begrijpen in onze gegevensgestuurde samenleving. Tijmen is verbonden aan Setup uit Utrecht.