• Mengvoer
   Van Gogh en de Vuurwerkmagiër

  • Partnerprogramma
 • Op dinsdag 13 februari presenteert internetbureau Goldmund Wyldebeast & Wunderliebe Mengvoer in ons Grand Theatre. Een avondvullend programma over Van Gogh, de vuurwerkmagiër en alles wat daar tussenin zit.

  Wat is Mengvoer?
  2 sprekers, 2 onderwerpen, 0 samenhang ? Sprekers over onderwerpen die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken hebben gaan samen met het publiek op zoek naar een gemeenschappelijke basis.
  Twee sprekers krijgen ieder 30 minuten voor hun eigen verhaal, zonder dat ze een verbinding met elkaar maken. Na afloop gaan de sprekers en het publiek met elkaar in discussie en borrelen er nieuwe ideeën op, die alle kanten op kunnen gaan.

  1 – Van Gogh ft. Sanneke Prins
  Sanneke is programmamanager multimedia bij het Van Gogh Museum. Ze vertelt over het embrace Vincent project, waarbij DJ Armin Van Buuren een audiotour ontwikkelde voor de bezoekers van het museum.

  2 – De Vuurwerkmagiër ft. Paul Philipsen
  Paul is ontwerper van speciale effecten en pyrotechnieken voor feesten en evenementen, zoals Tomorrowland. Paul is als creative director verbonden aan Pyrofoor te Amsterdam.