• Popronde 2018
   Boy on the Moon + Donna Blue + Smudged Toads

  • language no problem
  • Music & Concerts
 • Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. Op 4 oktober is Groningen aan de beurt. De Oosterpoort en Grand Theatre slaan de handen ineen en ontvangen deze avond in Grand Theatre: Boy on the Moon, Donna Blue en Smudged Toads. De Popronde is in elke stad gratis toegankelijk en is voor (nog) onbekende bands de mogelijkheid zich te presenteren buiten de eigen regio en intensieve tour-en speelervaring op te doen.

  Boy On The Moon
  is het soloproject van IJslandse klarinettist, zanger, songwriter en producer Matthías Sigurdsson. Hij mengt elementen uit hiphop, folk en klassieke muziek in zijn zoektocht naar een natuurlijke balans tussen de elektronische en akoestische werelden. Dankzij zijn klassieke scholing drukt hij zich kwetsbaar en natuurlijk uit via verrassende songstucturen.

  Elkaars muse, grote liefde en muzikale partners. Het creatieve duo achter Donna Blue speelt en zingt zwoele indie pop, onder invloed van een flinke dosis sixties yé yé, Lynch films en oude Hollywood romantiek. Om je slow dance moves bij uit de kast te trekken ♥︎

  Smudged Toads is een groen, glad, zeer dansbaar krautduo uit Rotterdam. De band onthult een voorliefde voor repetitieve synthpatronen, garage drums en atmosferische soundscapes resulterend in een mix van kraut, garage en elektronica.

 • Locatie
 • Balkonbar