Bezoekersinfo

OPENINGSTIJDEN
Grand Theatre is uiteraard altijd open wanneer er een activiteit is. Daarnaast kan je dagelijks van 09:00 – 18:00 uur terecht in ons theatercafé dat wordt gerund door World of Barista.

KAARTVERKOOP
Tickets koop je via onze webshop of aan de kassa in ons theatercafé (dagelijks geopend van 09:00 – 18:00 en vanaf een uur voor aanvang). Het is niet mogelijk om te reserveren of telefonisch kaarten te bestellen. Vragen over kaartverkoop? Mail ons via kassa@grandtheatregroningen.nl. Voor al onze bezoekers gelden de algemene voorwaarden.

TOEGANKELIJKHEID
Wil je naar een voorstelling en ben je slecht ter been of zit je in een rolstoel? Vraag ons naar de mogelijkheden via kassa@grandtheatregroningen.nl. Wij doen ons best zo toegankelijk mogelijk te zijn.

KORTINGEN & PASSEN
Op vertoon van je studentenkaart of CJP-pas krijg je op bijna al onze voorstellingen 5 euro korting. Ben je onder de 30 jaar en heb je nog geen CJP-pas? Koop deze hier en bezoek ons voortaan mét CJP-korting.

Het is mogelijk om online tickets te bestellen met je Podium Cadeaukaart.

OVER GRAND THEATRE
Grand Theatre is het eigenzinnige en baanbrekende theater van Groningen. We plaatsen toonaangevende programma’s in hedendaags perspectief. Vanuit het hart van de stad spelen we een actieve, verbindende rol tussen kunstenaars, publiek en makers in het noorden en de rest van de wereld.

In een dynamische combinatie van presenteren en produceren wordt met kunstenaars, publiek en samenwerkingspartners gezocht naar nieuwe gedachten, verbanden en werkwijzen om de maatschappelijke impact van actuele, professionele podiumkunst te vergroten. Grand Theatre vertrekt vanuit het heden en steunt op een bevlogen en bewogen verleden.