Bezoekersinfo

Openingstijden
De deuren van Grand Theatre staan zeven dagen per week open. Je kan namelijk de hele week terecht in het World of Barista Theatercafé. Het café is sowieso geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur en blijft open wanneer er ’s avonds een voorstelling is.

Kaartverkoop
Je kunt 24/7 kaartjes bestellen via deze website. Ook zijn er de hele dag door kaartjes te koop aan de kassa in het World of Barista Theatercafé. Het is niet mogelijk om te reserveren of telefonisch kaarten te bestellen. Voor vragen over kaartverkoop mail je naar kassa@grandtheatregroningen.nl. Het is mogelijk om online tickets te bestellen met je Podium Cadeaukaart. Voor alle bezoekers gelden deze algemene voorwaarden.

Studenten-/CJP-korting
Op vertoon van je studentenkaart of CJP-pas krijg je op bijna al onze voorstellingen 5 euro korting. Ben je onder de 30 jaar en heb je nog geen CJP-pas? Koop deze hier en bezoek ons voortaan mét CJP-korting.

Slecht ter been?

Wil je naar een voorstelling en ben je slecht ter been of zit je in een rolstoel? Vraag ons naar de mogelijkheden via info@grandtheatregroningen.nl. Wij doen ons best zo toegankelijk mogelijk te zijn.

Over Grand Theatre
Grand Theatre is het eigenzinnige en baanbrekende theater van Groningen. We plaatsen toonaangevende programma’s in hedendaags perspectief. Vanuit het hart van de stad spelen we een actieve, verbindende rol tussen kunstenaars, publiek en makers in het noorden en de rest van de wereld.

In een dynamische combinatie van presenteren en produceren wordt met kunstenaars, publiek en samenwerkingspartners gezocht naar nieuwe gedachten, verbanden en werkwijzen om de maatschappelijke impact van actuele, professionele podiumkunst te vergroten. Grand Theatre vertrekt vanuit het heden en steunt op een bevlogen en bewogen verleden.

Lees hier ons privacystatement