Bonte hond / Aaipet (2,5+)

“Voorstelling die je gezien moet hebben.” (Theaterkrant *****)

In ‘AaiPet’ beginnen twee goochelaars vrolijk met hun act. Ze vouwen hondjes van ballonnen en toveren bananen uit iPads. Precies zoals het hoort. Maar de truc komt in opstand. De iPad ontpopt zich tot een brutale grapjas die de show danig in de war stuurt. Uiteindelijk weet niemand meer wat voor of achter is en wie nu eigenlijk wie bestuurt. ‘AaiPet’ is een hilarische peutervoorstelling, zonder praatjes, met veel muziek, magie en beweging. “Een verrassende en swingende voorstelling voor jong en oud, een voorstelling die je gezien moet hebben.”  (Theaterkrant *****)

TOF! Verander zelf in een levende iPad
Na afloop kun je onder begeleiding van acteurs uit de voorstelling zelf veranderen in een levende iPad. Kinderen en ouders kunnen elkaar besturen en programmeren en zo een ideale vriend, het perfecte kind of de volmaakte ouder creëren. De ouders geven we een aantal extra volumeknoppen mee, waarmee ze de kinderen ook thuis harder of zachter kunnen zetten.

toffe kastanjes thumbToffe Kastanjes 18 t/m 25 oktober
Je vervelen tijdens de herfstvakantie? Nergens voor nodig! Tijdens Toffe Kastanjes zijn er superspannende, grappige, mooie en/of avontuurlijke voorstellingen te zien in de Stadschouwburg en het Grand Theatre. En natuurlijk organiseren we allerlei leuke activiteiten rondom de voorstellingen. Kom je ook? > Alle voorstellingen

 

AaiPet BonteHond trailer
bontehond

Jongerenprijs geldig voor kinderen t/m 12 jaar

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

★★★★ De Volkskrant

“René Geerlings heeft het gefikst om een heuse iPad-voorstelling te maken in de vorm van klassiek variété. De speciale iPad-regie van Bram de Goeij werpt zijn vruchten af, alsook het alerte spel van de muzikale mannen met plagerige rolverdeling.”

★★★★★ Theaterkrant
“AaiPet is een heerlijke voorstelling. Alles is perfect getimed op muziek en de apparaten zijn zo nauwkeurig geprogrammeerd dat de illusie van interactie de hele tijd in stand word gehouden.”

★★★★★ Theaterkrant
“AaiPet is een verrassende en swingende voorstelling voor jong en oud, een voorstelling die je gezien moet hebben.”

★★★★
Het Parool
“Met hun aan slapstick grenzende dansjes en achtervolgingen pakken ze zowel kinderen als ouder moeiteloos in.”