Jasmin Hasler – Landing (try-out)

Een muzikaal-zintuigelijke voorstelling voor kinderen van 6 maanden tot 18 maanden.

En dan ben je, floep, ergens beland. Op aarde bijvoorbeeld. Of in een rare theatervoorstelling met je papa of mama- je baby of peuter. Heb je je moeten haasten? Ben je al geland? Landen, was dat niet iets met zwaartekracht? Klinkerdingklong!! Daar vallen de fietsbellen en Wofff!! een kussen. Dat klinkt als een liedje. Keer alstublieft terug naar je plaats, gordels vast, wij gaan landen. Kaboem-plats-rakata…!

‘Landing’ is een muzikaal-zintuigelijke voorstelling, voor iedereen die wel eens vol verbazing iets heeft laten vallen. Over landen. Op aarde aankomen. En er echt zijn. Over het moment van aankomst en wat ervoor nodig is om te kunnen landen.

Let op! ‘Landing’ wordt gemaakt in twee versies. De uitvoering van donderdag 21 februari om 09:30 uur is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 18 maanden en hun begeleiders. De overige speelbeurten zijn geschikt voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar.

Credits
regie: Jasmin Hasler | spel: Sieger Baljon & Loes Schaap | geluidsontwerp: Dennis van Tilburg | beeld/rekwisieten/kostuums: Esmé Valk | productie: Eva Weerts  | artistiek advies: Elien van den Hoek, Ingrid Wolff

Een co-productie van het Grand Theatre en Festival 2 Turven Hoog. Met dank aan de kinderen en leidsters van het SKSG.