Leonardo Moreira / Cia Hiato | Calypso: The Disappearance of Love (work in progress)

Work in progress van nieuw werk van Braziliaans regisseur

In september hebben we bijzonder Braziliaans bezoek in Grand Theatre: prijswinnend regisseur en toneelschrijver Leonardo Moreira en actrice Luciana Paes. Leonardo is als maker geboeid door de onscherpe grens tussen fictie en werkelijkheid. Deze thematiek keert dan ook regelmatig terug de voorstellingen die hij maakt met zijn gezelschap Cia. Hiato. Leonardo en Luciana komen bij ons werken aan Calypso: The Disappearance of Love, dat onderdeel zal zijn van een nieuwe voorstellingsreeks gebaseerd op de Odyssee. Het bekende epos over een man die huis en haard verliet om oorlog te voeren en na afloop nog eens tien jaar rondzwierf voor hij thuiskwam wordt in dit deel verweven met autobiografische elementen uit het leven van Luciana. Na afloop van hun werkperiode tonen ze aan geïnteresseerden een work in progress van het nieuwe werk.

De work in progress van Calypso: The Disappearance of Love is gratis toegankelijk. Wil je erbij zijn? Reserveer je plaats door een (gratis) ticket aan te schaffen.

———
Award winning Brazilian director Leonardo Moreira and actress Luciana Paes will come to work at Grand Theatre on Calypso: The Disappearance of Love, a part of Leonardo’s new Odyssey project. At the end of their residency period, they will show a work in progress of this new piece.