Mengvoer: Laura Dekker & De Circulaire Economie

2 sprekers, 2 onderwerpen, 0 samenhang?

Op woendag 19 december presenteert internetbureau Goldmund Wyldebeast & Wunderliebe ‘Mengvoer’ in ons Grand Theatre. Een avondvullend programma over Laura Dekker en De Circulaire Economie.

Wat is Mengvoer?
Twee sprekers over onderwerpen die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken hebben gaan samen met het publiek op zoek naar een gemeenschappelijke basis. De sprekers krijgen ieder 30 minuten voor hun eigen verhaal, zonder dat ze een verbinding met elkaar maken. Na afloop gaan de sprekers en het publiek met elkaar in discussie en borrelen er nieuwe ideeën op, die alle kanten op kunnen gaan.

Laura Dekker Ft. Laura Dekker
In 2010 was Laura Dekker met haar 14 jaar de jongste solozeiler rond de wereld. Heel Nederland had hier een mening over. In januari 2012 bereikte ze haar einddoel St Maarten. Hoe verging de reis en is het toch nog goed met haar afgelopen? Hoor haar eigen verhaal.

De Circulaire Economie Ft. Maayke Aimée Damen
Maayke Aimée is onlangs door het MIT gekozen tot één van de 35 grootste innovators onder de 35 in Europa. Met haar marktplaats Excess Materials Exchange (EME) kunnen bedrijven overtollige materialen uitwisselen om zo verspilling tegen te gaan.