Screw Up | Avondprogramma

Doorbreek het taboe op fouten maken

‘Screw Up’ is een initiatief ontstaan vanuit een groep enthousiaste ondernemers die de waarde inzien van het delen van ervaringen en het omarmen van fouten. Na meerdere succesvolle edities, doorbreekt ‘Screw Up’ ook dit jaar het taboe op fouten maken en stimuleert foutvriendelijkheid in deze door perfectie gedreven prestatiemaatschappij. Maak optimaal gebruik van je fout en buig het om tot bron voor innovatie, groei en ontwikkeling! Let op: ‘Screw Up’ bestaat uit een dag- en een avondprogramma. Hiervoor zijn losse tickets beschikbaar.

Avondprogramma: 19.30 – 21.30 (vanaf 19.00 inloop)
‘Screw Up’ houdt van het combineren van verschillende disciplines en doorbreekt het taboe op fouten op originele wijze. Niemand minder dan Wilfried de Jong host het avondprogramma van het ‘Screw Up evenement 2018’, bekend van de televisieprogramma’s Holland Sport, 24 uur met..., Zomergasten en als columnist in het NRC en presentator van Met het Oog Op Morgen (radio 1).

Wilfried gaat in gesprek met het ‘Screw Up Team’ over foutvriendelijkheid, en met shorttrackster Yara van Kerkhof (meervoudig medaillewinnares op de olympische spelen) over het vallen en opstaan tijdens haar carrière. Ook delen Ellen van Acht en Wander Jager hun ervaringen met fouten. Ellen van Acht is directielid bij ZiRe Vastgoed & Retail (Scapino en Ziengs), voormalig Duurzame Bouwvrouw van het jaar en oud-directeur van KUUB. Zij haar persoonlijke ervaringen uit het ondernemerschap. Wander Jager is sociaal wetenschapper met speciale expertise in “complexity theory” en transitiedenken, en legt hij uit waarom het taboe op fouten maken leidt tot een fundamenteel probleem in onze maatschappij. Deze gesprekken worden afgewisseld met performances van de Small Town Bandits (finalist in de Grote Prijs van Nederland) en theatergezelschap Entropy.

Afterparty
Uiteraard kan een foute afterparty op deze avond niet ontbreken. Na afloop van het inhoudelijke programma zal DJ duo Plaatwerk zorgen voor de nodige foute nummers om de avond tot een goed fout einde te brengen.

Eet je mee?
Voorafgaand aan het avondprogramma (om 17.30 uur) kun je genieten van een diner bij ons in Grand Theatre voor €15,-!  Opgeven kan via deze link.

Menu
Hoofdgerechten
Perzische rijstschotel met kruiden, dadel en walnoot
Pittige Italiaanse pastasalade met basilicum, abrikoos en een beetje knoflook

Bijgerechten
Turkse herdersalade met bonen Tomaten-salsa salade
Stokbrood en kruidenboter en avjar

De Foute Expositie
Gedurende de gehele maand mei is in het kader van ‘Screw Up’ een ‘Foute Expositie’ te zien in Grand Theatre. In deze informatieve en activerende expositie word je getriggerd fouten te maken, je fouten te bekennen en krijg je inzicht in de meerwaarde van fouten en in hoe fout vriendelijk je bent ten opzichte van jezelf en anderen.