Tryater | Wat jo wolle (geen Shakespeare)

Een avond waarbij iedereen krijgt wat hij of zij graag wil

In een tijd waarbij alle meningen tellen en ze steeds harder tegen elkaar botsen, komt Tryater met een passend antwoord: een avond waarbij iedereen krijgt wat hij of zij graag wil!

Tryater maakt de ideale theateravond. Nóg meer dan anders wordt alles in het werk gesteld om het publiek het naar de zin te maken. De ultieme romantische liefdesscène, een klucht met deuren, een Friese poëzievoordracht of spektakel; alles is mogelijk. Het publiek kan vooraf aangeven wat het graag wil zien; de acteurs gaan het spelen. Als uit een toverdoos worden de scènes neergezet. Het wordt virtuoos, zoals een revue waarin van alles voorbij komt.

Geïnspireerd door alle opvattingen en ideeën van het publiek gaat Tryater voor een onvergetelijke avondje theater. Gezellig en genoeglijk. En als het aan ons ligt, komt die verloting (met ‘vette’ prijzen) er in de pauze ook.

———

Concept en regie: Tatiana Pratley | Schrijver: Wessel de Vries. Acteurs: Lourens van den Akker, Aly Bruinsma, Nynke Heeg en Ali Zijlstra | Vormgeving: Sacha Zwiers | Muziek: Hilbrandt.