YoungGangsters | DisasterLicious

Open air theaterspektakel voor ramptoeristen met stalen zenuwen

“God created the world, but the Dutch created the Netherlands”

Gebaseerd op epische rampenfilms als Twister en Deep Impact aan de ene kant en de realiteit van het aardbevingsleed in Groningen aan de andere kant creëert YoungGangsters een eigen rampervaring in ‘DisasterLicious’. Het is een open air spektakel op locatie voor ramptoeristen met stalen zenuwen. Waan je niet veilig en vind je inner-Hansje Brinker.

“DisasterLicious levert niet alleen spektakel dat naadloos aansluit bij de buitenlocatie (zee, wind, duin, water en weiland), de voorstelling neemt ook de Nederlandse identiteit stevig op de korrel.”★★★★ de Volkskrant over DisasterLicious op Oerol

Speciaal voor ‘DisasterLicious’ wordt op locatie aan de Ossenmarkt in Groningen het ‘GangstersParadise’ gecreëerd. Wees welkom in deze unieke theaterarena die bar en tribune in één is.

N.B.: YoungGangsters is niet aansprakelijk voor geleden schade aan eigendommen, fysiek letsel of emotionele verwarring.

Over YoungGangsters
YoungGangsters is een regiecollectief dat bestaat uit Lotte Bos en Annechien de Vocht. Het collectief maakt expressief en fysiek locatietheater. Aangedreven door een niet te stillen honger naar sensatie belicht YoungGangsters telkens een andere kant van het thema geweld. Bij de keiharde, onvoorspelbare, filmische actievoorstellingen vol met live gevechten, spektakel en humor vliegen de bloedspetters je om de oren, terwijl je de hete adem van de zwetende acteurs in je nek voelt. Vanuit de hoop dat mensen nog autonoom kunnen zijn in het maken van keuzes, bevraagt YoungGangsters daarnaast graag de mening en macht van de massa.

Deze voorstelling is geprogrammeerd in samenwerking met De Oosterpoort en de Stadsschouwburg.

Kortingsactie: Valavond & DisasterLicious
Wist je dat er gelijktijdig met deze voorstelling nog een locatievoorstelling in Groningen te zien is? Op 12, 13, 14 en 15 juli 2018 speelt de voorstelling Valavond van Het Houten Huis en De Noorderlingen vooropleiding theater tussen de bomen van het Stadspark. Koop je een kaart voor DisasterLicious, dan krijg je automatisch 5 euro korting op een kaart voor Valavond. De kortingscode vind je op je e-ticket. Let op: de kortingsactie kan niet op één avond gecombineerd worden, omdat de voorstellingen elkaar overlappen.