selectie :> mei 2015
	
< terug naar programmaoverzicht       volgende activiteit
MEI
25
VR
20:15 U

Andreas Denk, Mischa van Leeuwen e.a.
Bloedwoede II

THEATER

Rotterdam
Ruim tien jaar geleden maakten en speelden Ton Lutgerink en Hans Dagelet de voorstelling Bloedwoede. Dit danstheaterstuk ging over broederschap in al zijn vormen. De twee mannen werkten aan een vervolg met de titel Bloedwoede II. Ze moesten dit werk staken toen Ton Lutgerink ernstig ziek werd en op 22 januari j.l. stierf.

Met instemming van de initiatiefnemers komt 'Bloedwoede II' er toch. De voorstelling wordt nu gedanst en gespeeld door Andreas Denk (ex-Hans Hof Ensemble), Mischa van Leeuwen (Scapino Ballet) en muzikant Joop van Brakel.

Het thema is: de onverbrekelijke relatie tussen mannen die een traumatische oorlogservaring delen. Ze doen alles om hun herinneringen draagbaar te maken. En ze dansen, omdat hun leven ervan afhangt.
Een voorstelling van: Ton Lutgerink, Hans Dagelet, Hans Timmerman, Joop van Brakel, Mischa van Leeuwen en Andreas Denk * dramaturgie en coördinatie: Hans Timmerman * spel, choreografie en muziek: Joop van Brakel, Andreas Denk en Mischa van Leeuwen.* licht: Paul van Laak * repetitior: Liat Magnezy.
Bloedwoede II

www.dw-rs.nl